Anunt angajare economist – martie 2020

Având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice,

Federația Română de Go, CIF: 4203580, cu sediul în Calea Piscului nr. 10, Bucureăti, organizează la sediul Ministerului Tieneretului și Sportului din str. Vasile Conta, nr. 16, sector 2, București un concurs în vederea ocupării funcției de economist:

Sunt eligibili pentru participarea la concurs toți candidații care îndeplinsc cumulativ următoarele condiții:

  • are cetăţenia română, a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;
  • cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
  • are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;
  • au studii medii economice de lungă durată;
  • au o vechime efectivă în munca de minim 3 ani;
  • au aptitudini necesrare operării PC-ului și a programelor specifice de specialitate;
  • au capacitate deplină de exercițiu;
  • sunt declarați apți din punct de vedere medical;
  • nu au suferit vreo condamnare definitivă pentru fals ori uz de fals sau pentru săvârșirea unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Pentru înscriere dosarele care conțin minim: (cerere de înscriere la concurs; CV; copie CI; copii ale documentelor relevate de studii și a documentelor care atestă calificările deținute) și se vor transmite prin e-mail la adresa secretariat@frgo.ro și vor fi prezentate de candidat pe suport de hârtie înaintea interviului pentru angajare.

Concursul este compus din următoarele elemente:

  1. validarea dosarelor;
  2. intrarea candidaților validați se va face în ordine alfabetică;
  3. interviul cu fiecare candidat in parte;
  4. proba scrisă, unică, la care participă toți candidații validați și este compusă dintr-un test grilă care conține 12 întrebări cu câte 3 variante de răspuns din care un singur răspuns este corect, la care trebuie marcate minim 50% din raspunsurile corecte;
  5. validarea rezultatului.

Tematica și bibliografia pentru concurs este prezentată în Anexa 1

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

  • 27.03.2020 ora 1600 – data limită a transmiterii dosarelor;
  • 30.03.2020 ora 1000 – concurs și publicarea rezultatelor;
  • ora 1600 – data limită a transmiterii contestațiilor;
  • 01.04.2020 ora 1600 – data publicarea rezultatelor finale.

Pentru informații suplimentare puteți folosi următoarele contacte:

Federația Română de GO,
Biroul Federal


Anexa 1 la anunțul pentru angajare economist

Tematica:

  • Organizarea şi conducerea contabilităţii instituţiilor publice;
  • Inventarierea patrimoniului;
  • Reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice;
  • Finantarea cheltuielilor institutiilor publice;
  • Exercitarea controlului finaciar preventiv la institutiile publice;
  • Contractele de achiziție publică.

Bibliografia:

  • Hotărârea nr. 11/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Tineretului şi Sportului;
  • Statutul Federației Române de GO;
  • Legea nr. 69/ 2000 – Legea Educaţiei Fizice şi Sportului;
  • Hotărârea nr. 1447/2007 privind aprobarea Normelor financiare pentru activitatea sportivă;
  • Legea nr. 82/1991 – Legea Contabilităţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Legea nr. 500/2002 privind  finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare;
  • O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ordinul nr. 1792/2002 al ministrului finanţelor publice pentru aprobarea Normelor metodologice privind angajarea, lichidarea, ordonanţarea şi plata cheltuielilor instituţiilor publice, precum şi organizarea, evidenţa şi raportarea angajamentelor bugetare şi legale, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ordinul nr. 1.917/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii instituţiilor publice, Planul de conturi pentru instituţiile publice şi instrucţiunile de aplicare a acestuia, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Ordinul nr. 2021 /2013 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind organizarea şi conducerea contabilităţii instituţiilor publice, Planul de conturi pentru instituţiile publice şi instrucţiunile de aplicare a acestuia, aprobate prin Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1917/2005;
  • Legea nr.84/2003 privind exercitarea controlului financiar preventiv;
  • Ordinul MF nr.522/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice generale referitoarea la exercitarea controlului finaciar preventiv cu modificarile ulterioare;
  • Ordinul   nr. 2861 / 2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii;
  • Ordonanţa nr. 81/ 2003 privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituţiilor publice;
  • Ordinul nr. 3471/ 2008 pentru aprobarea Normelor metodologice privind reevaluarea şi amortizarea activelor fixe corporale aflate în patrimoniul instituţiilor publice.

Federația Română de GO,
Biroul Federal

CN 9×9 si CN 13×13, 28 martie 2020, Bucuresti

Loc de desfasurare: Posibil Auchan Drumul Taberelor sau Copper’s Pub
Ora: 10.00 – 12.30, CN 9×9; 13.30 – 16.00, CN 13×13

(avand in vedere ca nu s-au organizat preliminarii, ca sa avem un tablou principal cu numar fix de participanti, vom anunta locul de desfasurare, programul si sistemul de concurs in jurul datei de 08.03.)

Sistem de concurs

CN 9×9
– Dubla eliminare sau Swiss, in functie de numarul de inscrisi. Un meci se joaca 2 din 3.
CN 13×13
– Dubla eliminare sau Swiss, in functie de numarul de inscrisi.
Open
– Daca se joaca dubla eliminare, organizam un open pentru cei care ies de pe ramurile de pierzator

Grupe de varsta: U8, U10, U12, U18, 18+
Premii: Pentru toti participantii + medalii etc pentru primii 3 la fiecare grupa
Taxa: 30 de lei / participant / CN

Inscriere

  1. Se completeaza tabelul de la pagina 1 “Lista participanti
  2. Se platesc integral toate taxele de concurs, prin Clubul Sportiv participant, in contul RO23INGB0000999907984858.
    Beneficiar: Clubul Sportiv de GO 361; Detalii de plata: CN 9 si 13
  3. Se trimite pe contact@acs361.ro, pana la data de 08.03.2020
    a. Acest fisier, completat cu datele participantilor
    b. Confirmarea de plata

Inainte de inceperea concursului se va verifica identitatea participantilor. Participantii trebuie sa aiba legitimatie FRGO vizata 2020 sau copie CN sau CI original.